Skriv-wannabe

lördag, september 10, 2005

Armband = nu ring

Kom på att det måste skärpas till lite om civilståndet och ringars vara eller inte vara, så det blev en ändring i festshoppingavsnittet :

"I vanliga fall var det omöjligt att hitta kläder när man verkligen behövde något, men nu hade hon tur och fann den perfekta topen på mindre än en halvtimme. Röd, lagom urringad, lagom glittrig och festig men ändå inte någon galablåsa. Bra val till jeans. Med den korta frisyren så kändes det som att det plötsligt fanns så ovanligt mycket hals, nyckelben och bröstkorg så hon slängde med ett halsband. Det blev en stor flashig ring med fejkstenar också till det ensamma vänstra ringfingret, nu när förlovningsringen hoppat till högerhanden. I väntan på bättre tider. Tack H&M."

Och på själva festen så blev det :

"Men det här gick lättare än hon trott. Den glada trettioåriga typen skymtade fram i stunder här och där. Gestikulerade med den nya flashiga ringen som glittrade så vackert, fick skratta själv och fick andra att skratta. Det var goda drinkar, trevliga människor, Lina som hade lovat henne gratis spinningpass om hon kikade in på gymmet någon dag, gott vin till maten, jättegoda såser och röror och spett. Det var bara att luta sig tillbaka och... vara på fest."

Sådär!

1 Comments:

  • du kanske redan har skrivit om det längre fram, men jag ligger lite efter i läsandet, men om det nämns att förlovningsfingret hoppar över på höger sida, så antar jag att det kommer att skrivas om när det åker av för gott...

    By Blogger Elin, at 6:38 em, september 20, 2005  

Skicka en kommentar

<< Home